Følg os på

Jura

For translatører er juridisk oversættelse en kernekompetence. En af søjlerne i en translatørs femårige kandidatuddannelse er komparativ jura mellem Danmark og andre sprogområder. Når det er sagt, vælger mange translatører at specialisere sig inden for bestemte juridiske discipliner. I ad Astra Translatører har vi opbygget erfaring med selskabsretlige dokumenter (vedtægter, aktionæroverenskomster osv.), konkursret, ansættelsesret, civilretlige stævninger, strafferet, finansiel lovgivning og mange andre områder.

Vi har en nøje forståelse af indholdet og formålet med dokumentet og dets placering i en retssag eller en proces. Det gør os i stand til at relatere dokumentet til de udenlandske forhold, hvilket letter forståelsen for den part, der skal modtage oversættelsen. Vi følger med i den lovgivningsmæssige udvikling i vores sprogområder, og vi deltage løbende i efteruddannelse.

Vi har mange advokatkontorer blandt vores kunder. Opgaverne dækker en lang række områder: alle typer kontrakter, låneoptagelsesdokumentation, garantier, ejendomshandler, fuldmagter, selskabsoprettelse og stævninger med mere. For privatpersoner oversætter vi ægtepagter, skilsmissebevillinger og -domme og andre domsudskrifter, forældremyndighedssager, testamenter og arvesager, fuldmagter og ejendomshandler.

Oversættelse af juridiske dokumenter kræver ofte translatørbekræftelse. Det vil sige, at translatøren skriver under på, at oversættelsen er en korrekt og fuldstændig gengivelse af originaldokumentet. Translatørbekræftelsen anføres på en separat side på vores brevpapir, så modtageren har mulighed for at kontakte os og verificere vores identitet. I visse situationer skal den bekræftede oversættelse legaliseres med notarpåtegning eller et stempel fra Dansk Erhverv og en Apostille-påtegning fra Udenrigsministeriet. Det er selvfølgelig også noget, vi hjælper med og rådgiver om.

Kontakt os

Brug kontaktformularen → eller kontakt os pr. e-mail for at få et uforpligtende tilbud. Vi behandler alt materiale fortroligt.

Vores projektledere sidder klar på tlf.
33 12 13 18, hvis du ønsker at høre nærmere om oversættelse, kvalitetssikring, translatørbekræftelse og legalisering mv.

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Upload Invalid Input

Vidste du, at…

Vi er certificerede translatører og har tavshedspligt?

Læs mere